Servei col·locació / recollida.

Lloguers Bosch t’ofereix la possibilitat de contractar aquest servei, perquè el teu esdeveniment estigui preparat com i quan tu vulguis.

Servei de Staff en el teu esdeveniment.

Si no et vols preocupar de la recollida del material brut que utilitzis, t’oferim la possibilitat de que sigui el nostre personal, l’encarregat d’organitzar-ho.

Et proporcionarem tantes persones com creiem que sigui necessari, per tal de fer el servei amb netedat i rapidesa. Col·locarem els nostres productes en les caixes corresponents i tot seguit procedirem a carregar-ho, per així aconseguir que un cop acabat l’esdeveniment, tot torni en el seu estat original en el mateix moment.

Demana’ns informació del servei i et farem arribar el teu pressupost a mida!.

 

Transport.

Gràcies als nostres vehicles, a Lloguers Bosch també t’oferim servei de transport, desplaçant-nos per tot el territori català per a qualsevol projecte que ens proposen.

Noves propostes i projectes.

No trobes el que busques? Som una empresa amb una àmplia cartera de proveïdors, que ens poden ajudar a buscar el que a tu et faci falta. Estem oberts a nous projectes i volem assolir noves expectatives empresarials. Per aquesta raó, estudiarem qualsevol projecte que se’ns proposi per tal de poder oferir als nostres clients el que necessitin.

Col·laboracions.

Per acabar de completar el teu esdeveniment, comptem amb la col·laboració de:
Decoradors, floristes, weedding planners, equipaments de so i llum, sanitaris portàtils, dj’s de la comarca, càterings, carpes, fotògrafs…

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this