Qui som:

 

Lloguers Bosch neix l’any 1989 a mans d’una persona autònoma, per la necessitat de proveir a les empreses i particulars del nostre entorn tot el material necessari per a l’organització d’esdeveniments, com ara taules, cadires i escenaris. Uns anys més tard, ens disposem a treballar amb ajuntaments i comencem a ampliar horitzons; passem de ser una empresa comarcal a una empresa nacional, comencem a oferir els nostres serveis a tot el territori català, espanyol i andorrà.

Gràcies a la fidelitat dels nostres clients, els serveis que oferim han augmentat i ara, a més a més, també disposem de tot tipus de parament de taula per a diferents esdeveniments, donant així un servei més complet i de qualitat per ales seves festes, sopars, celebracions, casaments, etc.

L’any 2016, ens constituïm com a societat, construint així una empresa familiar, dirigida per pare i fill, amb noves expectatives, ganes de seguir creixent, aprendre i millorar.

Oferim:

Amb l’objectiu de satisfer les necessitats dels nostres clients, oferim un tracte pròxim i personalitzat, busquem i donem solucions per a qualsevol projecte que se’ns proposi. Volem oferir un servei ràpid, eficient i professional, assegurant així al client que el seu esdeveniment sigui tot un èxit, sense perdre de vista l’autocrítica i la responsabilitat, que ens ajuda a seguir creixent com empresa i aprendre, que és un altre dels nostres valor.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this